Servicii Funerare Bojescu
Locatii Bucuresti: ➤ Str. Lizeanu nr.23 Sector 2 ➤ Calea Dudesti nr.196 Sector 3
Telefon:0722 350 835
Orar:
Non-Stop
Close
Locatii Bucuresti: ➤ Str. Lizeanu nr.23 Sector 2 ➤ Calea Dudesti nr.196 Sector 3
Telefon:0722 350 835 bojescu@serviciifunerare.ro
Ce includ pachetele de servicii funerare?

Ce includ pachetele de servicii funerare?

Unul dintre cele mai dificile momente din viata unei familii este decesul unei persoane dragi. Chiar daca este un lucru absolut firesc si care face parte din viata, decesul unui membru al familiei aduce multa tristete si multa suferinta in randul fiecarei familii. Insa chiar si intr-o astfel de stare emotionala familia indoliata trebuie sa se gandeasca si sa se ocupe de organizarea funeraliilor. Pentru a trece mai usor peste o astfel de perioada o firma de servicii funerare poate fi un adevarat suport. In ofertele puse la dispozitie de o firma de servicii funerare fiecare familie indoliata poate beneficia de diferite pachete de servicii: pachet spital, pachet biserica, pachet imbalsamare, pachet mediu, pachet complet sau pachet crematoriu.

Fiecare familie poate opta pentru un astfel de pachet de servicii in functie de situatia in care a avut loc decesul, in functie de dorintele familiei cu privire la organizarea funeraliilor, dar si in functie de buget. Pachetul de servicii funerare pentru spital include ridicarea si transportul persoanei decedate la capela si la cimitir in ziua inmormantarii, costul sicriului si manipularea sicriului. Pachetul de servicii funerare pentru biserica include un cos de nuiele in care se vor regasi doua colive, batiste cu lumanari, prosoape si o sticla de vin, dar si cateva pachete pentru impartit. Unele familii pot opta doar pentru pachetul pentru imbalsamare, acesta continand actele constatatoare a decesului, preluarea persoanei decedate indiferent de locul unde a avut loc decesul, imbalsamarea decedatului, spalarea si imbracarea acestuia, iar ulterior transportul acestuia spre a fi depus la capela.

In cadrul pachetului mediu de servicii funerare regasim inclus costul cu sicriul, actele de constatare a decesului, imbalsamarea si toaletarea persoanei decedate, manipularea sicriului, transportul funerar la capela si la cimitir, dar si ridicarea ajutorului de inmormantare. Diferenta dintre pachetul mediu si pachetul de lux in cazul serviciilor de inmormantare este data de calitatea sicriului, in cazul pachetului de lux vorbind despre un sicriu de o calitate mult superioara. Pachetul de servicii funerare pentru crematoriu include serviciile de intocmire a actelor constatatoare a decesului, serviciile de imbalsamare si toaletare sau de transport, dar si serviciile de comercializare a sicriului pentru crematoriu, dar si taxa de programare pentru crematoriu.

Oricare dintre aceste pachete de servicii funerare pot fi personalizate in functie de alegerea clientului si in functie de nevoile familiei indoliate. Toate aceste pachete se regasesc in oferta celor de la Servicii Funerare Bojescu din Bucuresti. Pentru detalii suplimentare cu privire la fiecare dintre aceste pachete de servicii funerare nu ezita sa ne contactezi. Mai mult, pentru a veni in sprijinul familiilor indoliate, cei de la Servicii Funerare Bojescu ofera posibilitatea de a plati oricare dintre aceste pachete de servicii prin intermediul ajutorului de inmormantare oferind ca si garantie talonul de pensie. In acest mod fiecare familie poate sa se ocupe de organizarea funeraliilor fara a-si face griji cu privire la costurile necesare inmormantarii sau incinerarii oferind respectul cuvenit persoanei decedate. Servicii Funerare Bojescu asigura personal calificat si cu experienta in planificarea si organizarea funeraliilor la tarife avantajoase.