Servicii Funerare Bojescu
Locatii Bucuresti: ➤ Str. Lizeanu nr.23 Sector 2 ➤ Calea Dudesti nr.196 Sector 3
Telefon:0722 350 835
Orar:
Non-Stop
Close
Locatii Bucuresti: ➤ Str. Lizeanu nr.23 Sector 2 ➤ Calea Dudesti nr.196 Sector 3
Telefon:0722 350 835 bojescu@serviciifunerare.ro
Ce mesaje scriem pe coroana funerara?

Ce mesaje scriem pe coroana funerara?

Unul dintre cele mai intalnite obiceiuri atunci cand urmeaza sa participam la un priveghi sau la o inmormantare il reprezinta coroana funerara. A duce o coroana de flori in amintirea persoanei decedate este un semn de respect si de apreciere. Indiferent daca persoana decedata este un barbat sau o femeie, o coroana de flori este cel mai adesea cel mai simplu si in acelasi timp cel mai elegant gest intr-o astfel de situatie.

Tipuri de coroane funerare

Coroanele de flori pentru priveghi si inmormantari sunt foarte diverse din punct de vedere al materialelor folosite, dar si din punct de vedere al design-ului. Astfel putem vorbi despre coroane funerare din plastic, acestea fiind cele mai accesibile ca si pret. Sau despre coroane funerare naturale, acestea fiind realizate din brad natural si din diferite flori naturale. Dar exista si un mix intre cele doua, si anume crengi de brad impreuna cu flori artificiale. Tipurile de flori si culorile acestora difera de la coroana la coroana si ramane la latitudinea fiecaruia ce culori alege pentru florile de pe coroana funerara. La toate acestea putem adauga si marimea coroanelor funerare. Se poate opta pentru coroane de dimensiuni mici, in forma de cerc, sau pentru coroane de dimensiuni mari.

Mesajele de pe coroana funerara

Pe langa alegerea unei coroane funerare din elemente naturale sau din materiale plastice si a design-ului acesteia, un aspect foarte important il reprezinta mesajul care este scris pe panglica ce orneaza fiecare coroana funerara. In general mesajul este unul de respect si de apreciere la adresa defunctului si tine cont de relatia pe care persoana care duce coroana a avut-o cu persoana decedata. Desigur, fiind vorba despre un moment coplesitor din punct de vedere al emotiilor, mesajul poate transmite si sentimentele care te incearca intr-o astfel de situatie de ramas bun pentru totdeauna de la persoana decedata. Mesajele care sunt scrise pe coroana funerara trebuie sa fie cat mai succinte.

Idei de mesaje de ramas bun pentru coroana funerara

In momentul in care urmeaza sa participi la un priveghi sau la o inmormantare si vrei sa duci o coroana de flori poti alege unul dintre mesajele pe care o firma de servicii funerare la pune la dispozitie sau poti sa vii cu un mesaj personalizat. Printre cele mai des folosite mesaje care sunt folosite pentru a fi trecute pe o coroana funerara putem aminti urmatoarele:

  • „Odihna vesnica”
  • „Mereu in sufletele noastre si in amintirea noastra”
  • „Nu te vom uita niciodata”
  • „Te vom iubi mereu”
  • „Cu sufletul indurerat iti aducem un ultim omagiu”
  • „Un pios omagiu, inger drag”
  • „Cu sufletul indurerat ne luam ramas bun”
  • „Un ultim ramas bun cu o durere nemarginita”

 

Pe langa mesajul de pe coroana funerara, pe panglica ce insoteste coroana va fi trecut si numele persoanelor care depun coroana respectiva. Fie ca alegi un mesaj standard, fie ca alegi un mesaj personalizat, trebuie doar sa te asiguri ca acesta va fi usor de citit si vizibil.