Servicii Funerare Bojescu
Locatii Bucuresti: ➤ Str. Lizeanu nr.23 Sector 2 ➤ Calea Dudesti nr.196 Sector 3
Telefon:0722 350 835
Orar:
Non-Stop
Close
Locatii Bucuresti: ➤ Str. Lizeanu nr.23 Sector 2 ➤ Calea Dudesti nr.196 Sector 3
Telefon:0722 350 835 bojescu@serviciifunerare.ro
Ce Facem In Cazul Unui Deces La Domiciliu?

Ce Facem In Cazul Unui Deces La Domiciliu?

  1. Daca aveti un deces in familie,confirmat de cei de la ambulanta ,puteti anunta compania noastra de servicii funerare pentru a incepe toate demersurile necesare.
  2. Compania noastra de servicii funerare va deplasa domiciliul unde a survenit decesul o echipa formata dintr-un medic si personal calificat pentru preluarea decedatului de la domiciliu.
  3. Dupa ce medicul va completa constatarea de deces, se va putea face ridicarea decedatului si transportarea lui la sediul companiei de servicii funerare in ederea efectuarii toaletarii si imbalsamarii. Conform legii funerare 102/2014 imbalsamarea este obligatorie va fi facuta de catre personalul calificat al companiilor de servicii funerare la sediile acestora. Decedatul va ramane la frigider in vederea conservarii optime pana cand familia va decide unde va fi depus acesta (capela bisericii unde se va tine slujba de inmormantare sau capela cimitirului unde va fi inmormantat).
  4. Obtinerea certificatului de deces se va face numai de catre membri familiei ( care pot sa dovedeasca cu acte) in baza certificatului de constatare de deces si a cartii de indentitate a decedatului , de la primaria pe raza careia a survenit decesul.
  5. Alegerea sicriului si a serviciilor complementare se va face la unul din magazinele noastre de servicii funerare din Bucuresti. Pentru a nu exista neintelegeri si pentru a avea o mai buna idee despre ce cumparati,  recomandarea noastra este sa ajungei la unul din magazinele noastre. In cazul incare nu va puteti deplasa, va putem pune la dispozitie un autoturism care sa va aduca la noi la magazin si inapoi acasa.
  6. Plata serviciilor funerare se va face la magazin, in numerar, cu card bancar sau cu talonul de pensie, incazul in care decedatul era pensionar. Pensionarii beneficiaza in cazul decesului de un ajutor de la Casa Nationala de Pensii in valoare de 3131 lei .In cazul in care serviciile funerare nu se ridica la aceasta suma diferenta de bani va fi returnata apartinatorilor dupa ridicarea lor de la Casa Nationala de Pensii.
  7. Familia va instiinta compania de servicii funerare in ce zi si la ce ora va avea loc slujba de inmormantare, pentru a fi prezenti acolo cu masina funerara si cu personalul necesar. De asemenea daca se se opteaza si pentru alte servicii funerare cum ar fi  , coliva, colaci, vase etc.. acestea vor trebuii sa fie prezente la biserica inaintea inceperii slujbei de inmormantare.Pentru mai multe informatii nu ezitati sa sunati la 0722.350.835